Artikel CorporatieGids: “Ervaar Wocas ERP als een digitale snoepwinkel”

sep 18, 2020

Geplaatst door CorporatieMedia op 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Accountmanager Arabella Bassett van Hercules.

Bezoekers kunnen tijdens CorporatiePlein bij Hercules terecht voor een kijkje in haar digitale snoepwinkel. Arabella: “Een snoepwinkel vol met wat jij als corporatiemedewerker graag terugziet in jouw ERP-pakket. Het mobiele ERP-pakket Wocas maakt op locatie werken beschikbaar voor corporatiemedewerkers. Vooral in deze bijzondere tijd waarin op kantoor werken niet meer vanzelfsprekend is, sluit Wocas perfect aan. En je vindt er het antwoord op de successen van Hercules van het afgelopen jaar. In de markt wordt daar veel over gesproken, dus tijd om mensen digitaal te ontmoeten.”

Zwitserse precisie
“Ben jij nou ook zo benieuwd naar wat er nog meer beschikbaar is en hoe Wocas jouw woningcorporatie kan ondersteunen? Kom langs en ga in gesprek met onze professionals. Zie hoe onze organisatie gepassioneerd is over woningcorporaties, bedrijfsprocessen en hoe wij hiermee het afgelopen jaar nieuwe ontwikkelingen beschikbaar hebben gesteld. Met Zwitserse precisie leveren wij onze software op, welke wij samen met klanten hebben ontwikkeld.”

In gesprek
Tijdens CorporatiePlein organiseert Hercules ook enkele kennissessies waarin het voordeel van Wocas wordt toegelicht. Arabella: “Welke keus wil jij maken om als eerste mee te starten? Experts vertellen bezoekers meer over de kansen en welke stappen als eerste gezet moeten worden. Op onze kennissessies kunnen bezoekers terecht voor inzicht in de toekomst van het ERP-pakket Wocas. Welke kansen biedt digitalisering? En wat is de rol van integratie hierin? Digitaliseren biedt woningcorporaties de kans om te voldoen aan de wensen in de markt. Wij gaan in gesprek om te horen wat jij als corporatiemedewerker ziet als dé digitale ontwikkeling voor 2021 en daarna. Samen ontdekken wat er speelt en hoe wij onze software kunnen ontwikkelen naar jouw wensen, is voor Hercules het dagelijks uitgangspunt. Efficiëntie en klanttevredenheid kunnen behaald worden door middel van een geïntegreerd IT-landschap waarbij essentiële koppelingen worden gemaakt. Benieuwd hoe wij dit doen? Kom dan zeker langs tijdens een van de sessies.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hercules

Meer nieuws: