Clavis tekent contractverlenging met Hercules

feb 13, 2020

Clavis is een ambitieuze, sociaal betrokken en financieel gezonde woningcorporatie met ongeveer 2.500 woningen. Als maatschappelijk ondernemer zetten zij zich in voor de lokale woningmarkt in Terneuzen en Sluiskil. Haar activiteiten zijn gericht op het verhuren, beheren en ontwikkelen van betaalbare huurwoningen, met name aan mensen die daar zelf niet goed in kunnen voorzien.

Clavis maakt reeds vele jaren naar volle tevredenheid gebruik van Wocas van Hercules. Met name de ondersteuning op functioneel vlak en doorontwikkeling van de Wocas programmatuur spreken Clavis erg aan.

Ruben Karel, directeur/bestuurder Clavis, zegt hierover: ‘Als corporatie zijn wij continue in beweging. Onze ambitie hebben wij vastgelegd in ons ondernemingsplan 2020-2024. Hercules is een partij waar wij ons gehoord en thuis voelen. Zij hebben een heldere roadmap en komen gemaakte afspraken na. Dat is voor ons heel belangrijk en geeft helderheid met het oog op de toekomst’.

Elke dag zetten ruim vijfentwintig medewerkers van Clavis zich in om de doelstellingen van de organisatie te realiseren. Het motto van het nieuwe ondernemingsplan is “Met Elkaar!”.

Samen met klanten automatiseert Hercules primaire processen bij woningcorporaties, met als doel snelle en effectieve bedrijfsvoering om huurders zo goed mogelijk te bedienen: nu en in de toekomst.

Ook nieuwsgierig naar onze oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, wij helpen u graag!

Meer nieuws: