Trainee

Ben jij een jonge academici die het verschil wil maken? Bij ons kan je op verschillende plekken in de organisatie snel verantwoordelijkheid pakken door mee te helpen onze organisatie verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan het ondersteunen van onze Sales afdeling of het helpen met het oplossen van klantvraagstukken op onze support afdeling. Maakt dit jou enthousiast? Lees dan gauw verder.

Wie ben jij

  • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO of WO opleiding;
  • Je hebt een proactieve houding, je bent extravert en initiatief nemen is je niet vreemd;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je bent een teamspeler;
  • Je wilt je ontwikkelen tot professional in jouw vak.

Over Hercules

Hercules blinkt uit in procesoptimalisatie op maat. Dit doen wij met onze bewezen software namelijk; de ERP-oplossing ‘Wocas’. Hercules levert Wocas aan woningcorporaties en studentenhuisvesters in Nederland en op Curacao. Wocas stelt deze woningcorporaties en studentenhuisvesters in staat om hun ‘day to day business’ op een efficiënte manier te regelen. Samen met klanten automatiseren wij primaire processen met als doel snelle en effectieve bedrijfsvoering om huurders zo goed mogelijk te bedienen.

Vandaag de dag wordt meer dan 15% van het sociale vastgoed in Nederland in Wocas geregistreerd. Er vinden dagelijks duizenden transacties plaats waarbij de huurder indirect of direct betrokken is. Denk hierbij aan de incasso van de maandelijkse huur, reparaties of verhuizingen.

We koppelen daarnaast met derde partijen waarbij gegevens rondom vastgoed en huurder worden uitgewisseld. Dit is bijvoorbeeld een koppeling tussen ons systeem en een huurderportaal. Deze omstandigheden gezamenlijk vormen een interessant ICT-landschap waarbij klant en leverancier nauw samenwerken om nu en in de toekomst de klant te kunnen voorzien in een immer veranderende markt.

Ben jij wie wij zoeken?

Zie jij jezelf bij ons in het team werken? Solliciteer dan direct! Stuur jouw CV en motivatie naar Anne Pouw via hr@herculessoftware.nl

Interesse?

Functietitel

Trainee

Aantal uur

-