Stadsherstel kiest opnieuw voor Wocas!

feb 17, 2023

Stadsherstel Amsterdam tekent opnieuw voor drie jaar Wocas. Hiermee continueren wij onze jarenlange samenwerking. Met trots kunnen wij stellen dat Wocas niet alleen geschikt is voor de sociale verhuur, maar ook uitermate geschikt blijkt te zijn voor de vrije sector.

Marc Fruijtier, Coördinator ICT, zegt hierover: “Met Hercules hebben wij een prettige samenwerking waarbij er korte lijntjes zijn en er een goede relatie is met elkaar. De actieve en klantgerichte houding van Hercules spreekt ons erg aan en maakt dat er vertrouwen is in het continueren van de goede samenwerking.”

Stadsherstel redt monumenten en beeldbepalende panden door ze te restaureren en ze een passende bestemming te geven en te verhuren. De herstelde panden worden in bezit gehouden van Stadsherstel, waardoor het onderhoud van de panden wordt gegarandeerd. Sinds de oprichting in 1956 heeft Stadsherstel al meer dan 750 panden in en binnen een straal van 45 kilometer van de stad Amsterdam gered.

Samen met Stadsherstel kijken wij weer uit naar de samenwerking de komende jaren. Ben jij ook benieuwd naar onze oplossing Wocas? Neem contact op en wij helpen je graag!

Meer nieuws: