Artikel CorporatieGids: “Hercules: Neem een kijkje in de keuken van Wocas”

sep 17, 2021

Geplaatst door CorporatieMedia op 

Op 23 september vindt CorporatiePlein weer – zoals vanouds – fysiek plaats in Expo Houten. Met ruim zeventig stands en een extra grote beursvloer belooft het weer een ouderwets informatieve en leuke dag te worden. Wat kunnen de bezoekers verwachten op de vloer en welke kennissessies zijn er te bezoeken op de stands van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Arabella Bassett van Hercules.

“Wocas leeft!” begint Arabella het gesprek. “Met onze jarenlange ervaring hebben wij een bewezen vastgoedverhuurapplicaties voor woningcorporaties. Onze Wocas-software is stabiel en biedt alle functionaliteiten en meer. Wocas is de vastgoedverhuurapplicatie voor woningcorporaties en geheel ontwikkeld voor de Nederlandse woningcorporatiemarkt. Het is onze eigen software, waardoor we vlot kunnen ontwikkelen en onafhankelijk zijn. Daarbij kunnen we koppelen aan nagenoeg alle gebruikte technologieën binnen de sector.”

Kijkje in de keuken
Bezoekers op CorporatiePlein kunnen op de stand van Hercules terecht voor een kijkje in de keuken van Wocas. “Onze product owner laat zien hoe eenvoudig WocasOnline in gebruik is. WocasOnline is te gebruiken op verschillende devices om het de ambulante medewerker makkelijker te maken. Daarnaast is WocasOnline voor de medewerkers op kantoor gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken op een desktop. Nieuwsgierig? Kom dan langs op onze stand en ervaar het zelf.”

Hercules is te vinden op stand 56 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hercules

Meer nieuws: