Over Hercules

Hercules Social Housing B.V. (Hercules) heeft een rijke geschiedenis. Al ruim 25 jaar zijn we dé softwarespecialist voor woningcorporaties en studentenhuisvesters.

Met WOCAS -ons vastgoedverhuurdersadministratie- ontzorgen we woningcorporaties, studentenhuisvesters en aanbieders van vastgoed in al hun primaire bedrijfsprocessen. In Nederland wordt zelfs 10% van het sociale vastgoed in onze software geregistreerd.

Geen berg te hoog, geen dal te diep. Dat is het motto van onze experts. Onze ervaren professionals hebben diepgaande kennis van de vastgoedsector. Hun grote betrokkenheid is niet alleen de basis van succesvolle implementaties, maar ook van vele lange klantrelaties.

De specifieke ervaring heeft ons de expertise en specialisme gebracht om vraagstukken van woningcorporaties of studentenhuisvesters een geautomatiseerde oplossing te geven. De vastgoedsector in bredere zin is namelijk continu aan het veranderen. Aangepaste regelgeving vanuit de overheid, maatschappelijke vraagstukken, fusies en samenwerkingen spelen daarin een belangrijke rol.

Daarom is onze focus gericht op een effectieve implementatie en een excellente uitvoering van de primaire processen rondom vastgoedverhuur.

Hercules is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd

Werken bij Hercules

Je kunt je vast voorstellen hoe fijn het voor een huurder is om snel en geweldig geholpen te worden. Dat is de missie van onze experts, elke dag. Of het nu meebouwen is aan de volgende versie van WOCAS of het bedenken van koppelingen met andere systemen; niet alleen onze klantenservice is enorm betrokken bij onze klanten. Door de organisatie is het steunen van onze klanten en hun huurders het belangrijkste doel.

Werken bij Hercules betekent dat we van jou natuurlijk ook zo’n expert maken. Zo zijn we samen de markt altijd een stap vooruit, en dat gaat niet vanzelf. We hechten er namelijk veel waarde aan om een echte kennispartner voor onze klanten te zijn. Onze klanten waarderen deze loyaliteit en gedrevenheid enorm. Het contact met woningcorporaties, studentenhuisvesters en andere aanbieders van vastgoed is daardoor altijd oprecht en betrokken. Daar doen we het, met z’n allen, voor!

Geloof jij ook in onze missie en zie je jezelf als onderdeel van ons hechte team van echte liefhebbers? We weten zeker dat jij de collega bent die voor onze klanten van onschatbare waarde zal zijn.