Werken bij

Gaat jouw hart sneller kloppen van het oplossen van vragen en van tevreden klanten? Onderweg om onze klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te tillen zijn we op zoek naar:

Je kunt je vast voorstellen hoe fijn het voor een huurder is om snel en geweldig geholpen te worden. Dat is de missie van onze experts, elke dag. Of het nu meebouwen is aan de volgende versie van Wocas of het bedenken van koppelingen met andere systemen; niet alleen onze klantenservice is enorm betrokken bij onze klanten. Door de organisatie is het steunen van onze klanten en hun huurders het belangrijkste doel.

Werken bij Hercules betekent dat we van jou natuurlijk ook zo’n expert maken. Zo zijn we samen de markt altijd een stap vooruit, en dat gaat niet vanzelf. We hechten er namelijk veel waarde aan om een echte kennispartner voor onze klanten te zijn. Onze klanten waarderen deze loyaliteit en gedrevenheid enorm. Het contact met woningcorporaties, studentenhuisvesters en andere aanbieders van vastgoed is daardoor altijd oprecht en betrokken. Daar doen we het, met z’n allen, voor!

Geloof jij ook in onze missie en zie je jezelf als onderdeel van ons hechte team van echte liefhebbers? We weten zeker dat jij de collega bent die voor onze klanten van onschatbare waarde zal zijn.

Agile Tester
Ben jij een gedreven Tester met ambitie die zich wil ontwikkelen in software voor woningcorporaties en ...

Aantal uur: 40

Trainee
Ben jij een jonge academici die het verschil wil maken? Bij ons kan je op verschillende plekken in de organisatie ...

Aantal uur: -