Beheer de huurachterstanden met WocasOnline Achterstandsbewaking

apr 13, 2021

Mede door de huidige economische situatie, wordt er verwacht dat een steeds groter wordende groep huurders moeite krijgt met de eigen financiële situatie. Gevolg hiervan is een achterstand in de te betalen huur. Belangrijk is om een goed stappenplan te hebben die past bij de huurder voor het huurincassoproces. Daar waar nu alle huurders op dezelfde manier worden behandeld door op vaste momenten herinneringen en aanmaningen te sturen, kan dit nu met Achterstandsbewaking in WocasOnline op een andere manier worden aangepakt.

In WocasOnline Achterstandsbewaking kunnen huurders worden ingedeeld in doelgroepen en per doelgroep kan er bepaald worden welke middelen het best kunnen worden ingezet om de huurder te benaderen bij een betalingsachterstand. Je kan simpelweg niet alle huurders ‘over één kam scheren’. Dit stukje maatwerk gericht op de huurder zorgt voor een positief effect op het verlagen van de achterstallige betalingen.

Naast het maatwerk in de communicatie naar de huurders, kan met behulp van een dashboard in WocasOnline continu de achterstandszaak worden gemonitord. Gegevens over wat er is besproken met de huurder en eenvoudig doorstarten naar de klantkaart om alle nodige informatie van de huurder te raadplegen, zijn mogelijk in WocasOnline.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar WocasOnline Achterstandsbewaking? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws: