FKP ziet ook voor de komende jaren een zonnige samenwerking met Hercules

jun 10, 2020

Vorig jaar besloot Fundashon Kas Popular de overeenkomst met Hercules voor lange termijn te verlengen. Na een jaar Hercules hebben zij hier nog geen spijt van. Sterker nog, samen zijn beide organisaties bezig met het opzetten van nieuwe initiatieven voor de komende jaren. De standaardsoftware in combinatie met de aanpasbaarheid ervan, maakt Wocas meer dan geschikt voor het in Curaçao gevestigde FKP. Naast dat Wocas een goed product is merkt men dat de dienstverlening ook uitstekend is. De functionaliteit is flexibel en maakt ook dat het op Curaçao gebruikt kan worden. Dat maakt de kracht van Wocas, standaard software maar op maat in te richten. Edsel Felisie, hoofd ICT, zegt hierover: ‘Wocas is helder, flexibel en efficiënt’.

Als volkshuisvester op Curaçao, heeft FKP een duidelijke meerwaarde. Zij houden zich bezig met meer dan alleen het bouwen, verkopen, verhuren, beheren en onderhouden van de woningen. FKP heeft ook aandacht voor de leefbaarheid van de wijken. De ontwikkelingen in de wijk, recreatie, veiligheid, milieu, natuur en energie-efficiency staan bij FKP hoog op de agenda.

Uniek is de samenwerking tussen Hercules en FKP. Anders dan andere klanten van Hercules, is FKP de enige klant die niet in Nederland is gevestigd en daarmee een unieke positie heeft veroverd in het klantenbestand. Contact en het leveren van service vinden meestal plaats op afstand. Ook in de huidige tijd met COVID-19, gaat de samenwerking door. FKP en Hercules zijn altijd al gewend om op afstand samen te werken. Sinds 1998 maakt FKP gebruik van Wocas en meerdere malen zijn er al Wocas consultants naar Curaçao afgereisd om FKP te ondersteuning. Edsel Felisie zou logischerwijs iedereen de inzet van Wocas aanraden en heeft vertrouwen in een zonnige toekomst.

Meer nieuws: