Gegevens ontsluiten doe je voortaan met WocasAPI

jan 25, 2023

De voor iedereen bekende WocasConnector is de afgelopen periode behoorlijk geëvalueerd. Ons product voor het ontsluiten van gegevens via de OData 4.0 ‘Extended-level’ standaard is voorzien van allerlei extra functionaliteiten waardoor de naam niet langer de lading dekt. De nieuwe naam van het product is voortaan WocasAPI.

WocasAPI is zo ver geëvalueerd dat het nu uit twee componenten bestaat, namelijk WocasData en WocasConnector. WocasData geeft een volledige ontsluiting van de gegevens in Wocas voor zowel lezen als schrijven. Daarnaast valideert WocasData de aangeleverde gegevens op basis van de logica van Wocas en indien gewenst WSDL’s van externe systemen. WocasConnector biedt extra functies bovenop de gegevensuitwisseling en bewaking, zoals beheer, logging en alarmering. Via deze weg zijn ook extra functionaliteiten, zoals een DICO, VABI, TWINQ koppeling en het pushen van stamgegevens naar systemen van derden beschikbaar.

Dit maakt WocasAPI een volwassen product voor het ontsluiten van gegevens wat onmisbaar is geworden in het applicatielandschap. Ben jij ook benieuwd naar onze oplossingen? Neem contact op en wij helpen je graag!

Meer nieuws: