Geoptimaliseerde klantcommunicatie voor Wocas gebruikers via Postex

jun 21, 2022

Steeds meer woningcorporaties versterken de klantervaring door de klantcommunicatie te digitaliseren en automatiseren. Hercules wil haar klanten optimaal faciliteren en is daarom enthousiast over de samenwerking in de afgelopen periode die heeft geleid tot een nieuwe integratie met Postex.

Hercules en Postex zijn allebei gerenommeerde spelers in de woningcorporatiebranche met vele woningcorporaties als klant. Postex bedient ook een gedeelte van de klantengroep van Hercules. Postex biedt een cloudplatform voor het automatiseren en digitaliseren van klantcommunicatie, betaalservices en vervolgacties.

De vastgoedverhuurapplicatie Wocas van Hercules koppelt vanaf nu met de applicatie van Postex. Hercules vindt een constructieve samenwerking met haar partners belangrijk, zodat wij snel kunnen handelen in het belang van onze klanten. Op deze wijze blijft Hercules zich richten op het blijven van de beste vastgoedverhuuradministratie.

Wil jij hier meer over te weten komen? Schrijf je dan in voor de webinar die wij eind van de maand organiseren in samenwerking met Postex. Aanmelden kan door een mail te sturen naar arabella.bassett@herculessoftware.nl.

Meer nieuws: