Hercules behaalt ISO/IEC 27001:2013 certificering

dec 24, 2020

Hercules, de leverancier van het ERP systeem Wocas, heeft het ISO 27001 certificaat behaald. Op 12 december was het zover en werd het document digitaal overhandigd. Trots omdat we hiermee laten zien dat Hercules voldoet aan de hoge beveiligingsnormen die gesteld worden rond informatiebeveiliging.

Bij Hercules werken we intensief samen met de klant en woningcorporaties hechten grote waarde aan de veiligheid van informatie. Daarom is het behalen van het ISO certificaat belangrijk. De andere reden was intern gedreven. Hercules levert kwaliteit en biedt continuïteit, daar hoort een ISO certificering bij.

“Informatiebeveiliging en de daarmee samenhangende processen waren bij ons ingericht. De onafhankelijke audit hebben we dus altijd met vertrouwen tegemoet gezien. Uiteindelijk is het een continu proces en kan de klant erop rekenen dat wij scherp blijven op de processen rond informatiebeveiliging” aldus Cees Beentjes, die een belangrijke rol had tijdens de audit.

Met de certificering van ISO27001 heeft Hercules wederom een mooie stap gezet en kan het de toekomst positief tegemoet zien.

Meer nieuws: