HVO-Querido is live met Wocas

feb 24, 2022

HVO-Querido is een zorgorganisatie die actief is in een ruime regio in en rond Amsterdam. Zij verhuren ruim 2.200 woningen aan clienten als intermediaire verhuurder. Daarnaast hebben zij grote opvanglocaties. HVO-Querido biedt ook woonbegeleiding en dagbesteding voor clienten die bijvoorbeeld dakloos zijn, psychisch kwetsbaar zijn of te maken hebben met een verslaving. Dit doen zij met circa 1.400 medewerkers op 55 locaties voor 5.000 cliënten. Zij ondersteunen kwetsbare burgers zodat ze weer zelf opnieuw de regie over hun eigen leven krijgen en deel kunnen nemen aan de maatschappij. Het werk wat HVO-Querido elke dag verricht is dan ook bijzonder te noemen.

Na een uitgebreid selectietraject heeft HVO-Querido voor Hercules gekozen en is er een overeenkomst getekend voor vijf jaar. Met veel enthousiasme is het implementatietraject van Wocas samen met HVO-Querido tot een succesvol einde gebracht. Sinds deze maand is HVO-Querido live met Wocas! Hercules kijkt uit naar een fijne samenwerking met HVO-Querido.

Samen met haar klanten automatiseert Hercules de primaire processen van woningcorporaties en aanverwante organisaties om zo het werk van de (corporatie)medewerker sneller en effectiever te maken en de huurders zo goed mogelijk te bedienen. Ben jij ook benieuwd naar onze oplossing Wocas? Neem contact op en wij helpen je graag!

Meer nieuws: