Wocas, de bewezen best of breed oplossing!

apr 15, 2022

Hercules is dé speler in de markt met een bewezen best of breed vastgoedverhuur applicatie, Wocas. Meerdere toonaangevende woningcorporaties en studentenhuisvesters werken met onze software. Bij Hercules werken we altijd aan innovatie. We doen dat met een slimme, gemotiveerde groep collega’s. Onze mensen weten wat er speelt bij woningcorporaties en studentenhuisvesters. Daarom hebben wij met Wocas al enige tijd geleden de beweging gemaakt naar een best of breed landschap. We spelen hierop in door een Single Point of Contact te creëren voor Wocas. Aanpalende applicaties kunnen met de WocasConnector data uitwisselen en interacteren. Wocas is daardoor loosely coupled met alle gangbare ketenpartijen. Dat geeft vrijheid.

We kijken ook kritisch naar onszelf: wat doen we goed en wat hebben we in de loop der jaren toegevoegd aan Wocas ter optimalisatie. We stellen daarbij de vraag: voegt dit waarde toe voor de klant en past dit bij de huidige ontwikkelingen in de branche? Dan kom je tot de conclusie dat de flexibiliteit in de procesinrichting die Wocas biedt, uniek is. En dat je op sommige onderdelen net dat stapje extra moet zetten. Dat komt terug in WocasOnline: een intuïtieve user interface, waarin we data based driven werken. Weten wat je kracht is, dat is ons motto.

Ben je nieuwsgierig naar een vastgoedverhuur applicatie die zich aanpast aan jouw ICT-landschap? Pak dan de telefoon of email ons: 088-0902300 of info@herculessoftware.nl. Wij komen graag met jou in contact!

Wocas, de beste vastgoedverhuur applicatie voor jouw organisatie!

Meer nieuws: