Corporaties naar eigen keus laten koppelen

aug 1, 2022

Als corporatie wil je baas zijn over je eigen ICT-landschap. In andere woorden; kiezen voor de expertsystemen die het beste bij jouw organisatie passen. Wij vertellen op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over het leggen van een goed fundament hiervoor, zodat het vizier op de toekomst gezet kan worden. Kom jij ook langs bij ons op stand 51?

Wat staat centraal op jullie stand op CorporatiePlein 2022?
Wocas is een open, toegankelijke en bewezen vastgoedverhuuradministratie. Toonaangevende woningcorporaties zoals Vestia, Woonstad Rotterdam en de SSH maken al jaren hiervan gebruik. Met Wocas biedt Hercules haar klanten een loosely coupled applicatie, waarmee de klant naar eigen keus kan koppelen. Naast de ontwikkelingen op het koppelvlak via de WocasConnector, ontwikkelt Wocas zich tot een applicatie die slim omgaat met de data van de klant.

Voor welke informatie en kennissessies kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Op de stand bij Hercules kunnen bezoekers elk uur terecht voor een kennissessie over onze vastgoedverhuuradministratie. Wocas is een open en toegankelijke applicatie, en is daarmee loosely coupled. Wij helpen woningcorporaties de toekomst in. De afgelopen jaren is in overleg met klanten een forse stap voorwaarts gezet in de ontwikkelingen. Onze klanten zijn blij en wij laten graag aan de CorporatiePlein-bezoekers zien hoe dat komt.

Naast de kennissessies over onze open vastgoedverhuuradministratie Wocas, bieden wij de bezoekers van de stand ook kennissessies aan over hoe je als woningcorporatie je datakwaliteit kunt verbeteren en hoe je processen slimmer maakt met smart tiles. Met smart tiles worden processen datagedreven en neemt de kwaliteit van data toe.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
De vastgoedverhuuradministratie van Hercules is open en toegankelijk. Als woningcorporatie is de keuze aan jou met welke softwareleveranciers jij wilt werken. Hercules maakt dit mogelijk. Wij zorgen met onze open Wocas-applicatie voor mogelijkheden om te koppelen met de partijen waar jij graag mee samenwerkt. Wij luisteren naar de behoeften in de markt en bepalen samen met jou de koers van Wocas. Wil je hier meer over weten? Bezoek onze stand dan zeker op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia

Meer nieuws: