Ontlast jouw organisatie met Testbegeleiding!

sep 4, 2023

Kost testen voor jouw organisatie ook zoveel tijd? Dat hoeft vanaf nu meer! Testen is van essentieel belang bij het in gebruik nemen van nieuwe programmatuur, zo ook bij het vastgoedverhuursysteem Wocas. Vanaf nu biedt Hercules hier ontzorging in. Testen is niet alleen belangrijk om de impact van de wijzigingen in jouw organisatie te zien maar ook om de nieuwe functionaliteiten te ontdekken. Dat er veel getest wordt is dus een feit maar wordt in jouw organisatie wel het juiste getest en gedocumenteerd. En waar zitten nu juist de valkuilen?

Om het testen efficiënter te maken en minder belastend voor de core business van jouw organisatie, bieden wij vanuit Hercules Testbegeleiding aan. Wat gaan wij dan precies doen? Wij coördineren en ondersteunen het gehele testproces! We leveren een testplan inclusief een op maat toegesneden teststrategie. Dit is de basis voor het bepalen van de test scope. We  leveren expertise bij het samenstellen van de testscripts en  ondersteunen bij de uitvoering hiervan. Samen analyseren we de testbevindingen en geven advies. Als resultaat gaat de kwaliteit omhoog en de organisatie leert van de ondersteuning gedurende het testproces. De bijbehorende documentatie geeft inzicht en structuur.

Volledig ontzorgde Testbegeleiding: Focus op de core business blijft in tact en de organisatie wordt ontlast.

Wil jij ook ontzorgd worden of het testproces verbeteren? Neemt contact met ons op en zo maken wij het in gebruik nemen van nieuwe programmatuur gemakkelijker voor jouw organisatie.

Meer nieuws: