Stichting Clavis beoordeelt Hercules met een 8!

mei 18, 2022

Stichting Clavis is een woningcorporatie met 2.500 woningen in Terneuzen en Sluiskil. Als maatschappelijke organisatie richten zij zich op het verhuren, beheren en ontwikkelen van betaalbare huurwoningen. Stichting Clavis is al jaren klant van Hercules en naar volle tevredenheid maken zij gebruik van Wocas. De afgelopen tijd heeft Hercules samen met Clavis de Wocas inrichting geoptimaliseerd om Wocas nog beter uit te nutten.

Rob Boogaard, Manager Financiën, zegt hierover: “In ons plan ‘Digitale Strategie’ is een van de belangrijkste onderdelen het optimaliseren van ons ERP pakket Wocas en het gebruik daarvan.

In 2020 zijn we samen met de medewerkers van Hercules hieraan begonnen maar kwamen we al snel allemaal thuis te zitten vanwege Corona. In de eerste maanden vond het traject dan ook voornamelijk plaats via Teams wat eerst moeizaam verliep. Gaandeweg de periode is dit verbeterd, hebben we zo veel als mogelijk toch live meetings gedaan en zijn we meer gewend geraakt aan Teams. Door middel van tussentijdse evaluaties met de medewerkers hebben we de vinger aan de pols gehouden en zo het traject af en toe bijgesteld. Dit was mogelijk door de flexibiliteit van Hercules. Zo hebben we de oorspronkelijk geplande projecten toch binnen de geplande tijd af kunnen ronden.

Bij de eindevaluatie onder de medewerkers was de belangrijkste vraag: “Kun je voldoende overweg met Wocas om je functie goed uit te oefenen”. Dit heeft gemiddeld een 8 gescoord. Het traject is dan ook zeker succesvol te noemen. Er is nog wel behoefte om een aantal keer per jaar een consultant van Hercules op kantoor te hebben. Dit om medewerkers verder te helpen en vragen te beantwoorden.”

Wij kijken uit naar nog jaren van fijne samenwerking met Stichting Clavis. Samen met haar klanten automatiseert Hercules de primaire processen van woningcorporaties en aanverwante organisaties om zo het werk van de (corporatie)medewerker sneller en effectiever te maken en de huurders zo goed mogelijk te bedienen. Ben jij ook benieuwd naar onze oplossing Wocas? Neem contact op en wij helpen je graag!

Meer nieuws: